STORENDE KRAS OP UW AUTO?
GEEN PROBLEEM !   
KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!
overlay
KRASVERWIJDERING
ZONDER SPUITEN!
BEL 06-53148971 VOOR
EEN AFSPRAAK
WELKOMAUSTOMOTIVEKRASVERWIJDERING?VOORBEELDENFAQCONTACT
over austomotive

Vele jaren ervaring.
Mijn naam is Mike Austen en sinds 1990 werkzaam in de automobielbranche. Na voor diverse gerenommeerde autobedrijven te hebben mogen werken in binnen-en buitenland besloot ik in 2004 een autopoetsbedrijf te starten in Margraten onder de naam Car Make Over. Dit bedrijf was niet alleen succesvol in het professioneel poetsen, reconditioneren genaamd in het vakjargon, maar vooral ook in polijsten en het verwijderen van lichte krassen en onregelmatigheden in de laklaag van auto's. Dit is een snelle en betaalbare oplossing, waar nog steeds veel autobezitters naar tevredenheid gebruik van maken.

Een gat in de markt
Middels het werken in de autobranche heb ik vast gesteld dat vrijwel iedere auto lichte lakbeschadigingen heeft maar dat veelal deze lakbeschadigingen vanuit kostenoogpunt niet werden hersteld. Daarnaast werd de vraag naar alternatieve methodes om een schade te repareren steeds groter. Wat mij toen eveneens opviel was dat wanneer de beschadigingen werden hersteld, dat deze vrijwel altijd overgespoten werden. En dat terwijl deze in de meeste gevallen veel eenvoudiger, voordeliger en milieuvriendelijker verwijderd konden worden. Veel schadebedrijven adviseren vaak om gehele carrosseriedelen te laten spuiten. Daardoor maakt de klant meer kosten en het schadebedrijf meer omzet. Voortvloeiend vanuit deze opgedane ervaring en kennis ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor dit soort lakbeschadigingen, krassen etc. Voor mij was het duidelijk dat er hier een gat in de markt zat: een positie tussen de klant en de spuitbedrijven in.
Medio 2011 hakte ik de knoop door en droeg autopoetsbedrijf Car Makeover over aan een nieuwe eigenaar en besloot mij enkel nog toe te leggen op het herstellen van lakschade’s, krassen, steenslag, deuken etc. Het doel is om een betaalbaar alternatief te bieden aan de consument.

Professionele Dienstverlening
Austomotive is gericht op professionele dienstverlening aan particuliere autobezitters, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, autodealers en autohandelbedrijven. De door ons gebruikte lakschadebehandeling methode is geschikt voor het verwijderen van krassen, steenslag, doffe plekken, ingetrokken vogeluitwerpselen en andere onregelmatigheden in de laklaag van auto's, als gevolg van de meest uiteenlopende oorzaken. Meest voorkomende zijn parkeerschade’s en gebruikschade’s.Zo bevatten vogeluitwerpselen een scherp maagzuur dat invreet in de lak van uw auto. Ook opgedroogd boomhars zorgt, na moeizame verwijdering, voor doffe plekken. En als een auto bij spuitwerk niet zorgvuldig is afgedekt, kan er door de spuitnevel een ruw oppervlak op de niet gespoten delen ontstaan. Autobedrijven hebben vaak te maken met transportschade aan auto's, terwijl autobezitters geregeld te ruw te werk gaan bij het wassen en verwijderen van hardnekkige vlekken. Zo zijn er nog tal van oorzaken van lakbeschadiging waar Austomotive een duurzame oplossing voor biedt. Heeft u verder nog optionele wensen zoals bv. reinigen/reconditioneren etc. dan zijn wij uiteraard gezien de historie uw perfecte partner bij uitstek.