STORENDE KRAS OP UW AUTO?
GEEN PROBLEEM !   
KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!
overlay
KRASVERWIJDERING
ZONDER SPUITEN!
BEL 06-53148971 VOOR
EEN AFSPRAAK
WELKOMAUSTOMOTIVEKRASVERWIJDERING?VOORBEELDENFAQCONTACT
krasverwijdering door austomotive, wat houdt dat in?
De voordelen
Allereerst is deze milieuvriendelijke lakschadebehandeling methode tot vier keer goedkoper dan spuiten. Het is niet alleen goedkoper, maar het gaat ook veel sneller. Daardoor heeft u geen vervangende auto nodig en kunt u er, onder het genot van een kopje koffie, rustig op wachten. Zeer belangrijk is dat er geen kleurverschil optreedt tussen de behandelde carrosseriedelen en de rest van de auto. Deze methode voorkomt een sterke waardevermindering bij inruil of verkoop, aangezien de auto zijn originele lak behoudt. Eenmaal behandeld, blijft het resultaat duurzaam goed. Austomotive geeft bovendien 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Naar gelang de grote van de schade blijven onze werkzaamheden meestal binnen het eigen risicobedrag van de verzekering. U hoeft kleine schades immers niet te melden. Dat scheelt u een ongewenste verhoging van uw verzekeringspremie en verlies van no-claim.

Hoe werkt dit systeem ?
Optische kras en steenslag verwijdering zonder schadelijke ontvetters. Er wordt gewerkt met echte autolak die al droogt korte tijd nadat het wordt aangebracht. Overtollige lak wordt verwijderd door middel van polijsten en/of schuren waardoor de lak in de kras of steenslag blijft door het polijsten ontstaat fixatie van de lak. Tevens kan ingevreten vogelpoep ingevuld worden waardoor de ingevreten plek minder zichtbaar is.
Is de kras te diep dan wordt de behandeling herhaald tot niveau van de oorspronkelijke laklaag.
Na de behandeling ziet de laklaag er weer als nieuw uit.

De Technologie
De eerste stap is het meten van de totale dikte van de laklaag van het carrosseriedeel en het meten van de diepte van de kras. Dit gebeurt met een speciale laklaagdiktemeter. Afhankelijk van de diepte van de kras en de dikte van de laklaag wordt bepaald welke werkwijze gevolgd gaat worden.
  1. Als een kras tot in de primerlaklaag gaat of tot in het metaal, moet deze worden opgevuld. De kras wordt dan eerst licht opgeschuurd, ontvet en gereedgemaakt voor opvulling. Om de kleur te bepalen die exact bij de auto past, wordt een universeel kleurregistratiesysteem gebruikt.
  2. Nadat de kleur bepaald is, wordt de kras opgevuld met de speciale lak. Wanneer de lak gedroogd is, wordt de overtollige opvulling die boven de kras uitsteekt en ernaast zit met speciale polijstpasta of zeer fijn schuurpapier verwijderd. 
 Indien nodig wordt deze 2de stap zo vaak herhaald totdat gewenst resultaat/opvulling is bereikt.
  3. Als de oppervlakte perfect glad is, wordt de doffe plek die door het schuren en polijsten ontstaan is met behulp van speciale poetsmiddelen in stappen tot hoogglans gepolijst. Tot slot wordt het behandelde carrosseriedeel in een Teflon coating gezet voor 100% bescherming van de lak.

Verwerkingsprocedure in beeld
Sorry, this area is under construction.

Efficiency/Winst
De kracht van ons is tweeledig. Ten eerste kosten de door ons toegepaste reparatietechnieken weinig tijd. We werken met de modernste lakken van gerenommeerde toeleveranciers. Door dat deze zijn opgebouwd uit diverse speciale bestanddelen zijn deze in korte tijd droog. Zelfs als een auto flink toegetakeld is, hebben wij hem in enkele uren weer helemaal op orde. Tweede sterke punt van is dat wij mobiel werken en daardoor snel en bijna overal inzet baar zijn. Bovendien zijn we 7 dagen per week van 8.00u t/m 22.00u telefonisch bereikbaar.

Met een reparatie/behandeling door ons uitgevoerd is uw auto weer als nieuw. Tegen een tarief dat ver onder dat van normaal schadeherstel ligt. Zo levert de auto meer op, terwijl de kosten lager liggen. Dubbele winst.

Kiest u voor ons?
Dan kiest u voor eersteklas vakmensen die de bijzondere techniek krasverwijdering zonder spuiten, maar ook spotrepair, uitdeuken zonder spuiten en koplamprenovatie tot in de puntjes beheersen. De meeste kleine beschadigingen kunnen wij ‘onzichtbaar' repareren. De herstelkosten zijn bij ons veel lager dan bij het traditionele schadeherstelbedrijf. Het geheim? Onze specialisten behandelen alleen de beschadigde kras of deuk zélf. We sparen de originele lak en u betaalt geen dure overspuitkosten.