STORENDE KRAS OP UW AUTO?
GEEN PROBLEEM !   
KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!
overlay
KRASVERWIJDERING
ZONDER SPUITEN!
BEL 06-53148971 VOOR
EEN AFSPRAAK
WELKOMAUSTOMOTIVEKRASVERWIJDERING?VOORBEELDENFAQCONTACT
Veel gestelde vragen, en antwoorden!
Waar kunnen wij u vinden?

Wenst u een bezoek aan ons te brengen? Gelieve hiervoor telefonisch een afspraak  te maken aub. Doordat wij veelal op locatie werken bij vele autobedrijven etc zijn wij meestal niet aanwezig op ons zakelijk adres.


Waar worden deze werkzaamheden uitgevoerd?

Wij werken hoofdzakelijk mobiel. Wij beschikken over een bedrijfsauto waarin wij alle benodigde materialen voorhanden hebben.
We dienen wel te kunnen beschikken over een werkplek die droog en goed verlicht is en voorzien is van electriciteit 220V.

Hoeveel kost een behandeling?

Een behandeling kost vanaf +/- € 80 per beschadigd carrosseriedeel. De prijs hangt af van de aard van de werkzaamheden en de lengte, diepte en breedte van de krassen. Een exacte prijsopgave wordt verstrekt na vrijblijvende inspectie van de kras of plek.

Hoe lang duurt een behandeling?
Afhankelijk van de werkzaamheden, duurt een behandeling vanaf 30 minuten tot 1,5 uur per carrosseriedeel.

Wordt de kras na vaak wassen of na verloop van tijd weer zichtbaar?
Nee. in de kras ingevulde lak wordt na contact met UV-straling keihard en blijft absoluut duurzaam bescherming bieden.

Blijft een kras ook na behandeling nog zichtbaar?
Vrijwel alle krassen worden onzichtbaar, maar bij heel diepe krassen kan 20% ervan zichtbaar blijven. De kras heeft dan wel dezelfde kleur, maar is vanaf een halve meter als zeer vage lijn zichtbaar, zogezegd het ‘litteken’ van de kras.. Vanaf circa anderhalve meter is dit niet meer te zien.

Is de kleur van het behandelde carrosseriedeel na de behandeling hetzelfde als de rest van de auto?
Ja, het beschadigde carrosseriedeel wordt niet overgespoten, maar de kras wordt opgevuld met speciaal voor deze werkzaamheden bestemde lak in exact dezelfde kleur als uw auto.

Is het mogelijk alle soorten krassen te verwijderen?
Vrijwel de meeste krassen kunnen verwijderd worden. Daarom adviseren wij U eerst telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Voor alle zekerheid willen wij een inspectie verrichten om u uitsluitsel te geven wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt enkel contant afrekenen.